mail@hebogroup.dk

Hus & Have Magasin

Ophavsret

Ophavsret samt vilkår for brug af hjemmesiden husoghavemagasin.dk Alt på denne hjemmeside er beskyttet af lov om ophavsret og administreres af Hebo Group ApS, Rørbæksøvej 10, 7361 Ejstrupholm, cvr. nr. 36539135.

Gengivelse eller kopiering af tekster, billeder, hjemmesidens opsætning, grafik eller andet der er offentligttilgængeligt på hjemmesiden, tilhører husoghavemagasin.dk / Hebo Group ApS

Omtaler du en artikel / blogpost fra husoghavemagasin.dk på din SOME, hjemmeside / blog eller i en e-mail, er det god citatskik, at du samtidig linker til den oprindelige artikel.

Overtrædelser af ovenstående medfører erstatningskrav om vederlag og godtgørelse. husoghavemagasin.dk / Hebo Group ApS er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af websites, der linkes til. Dette gælder ligeledes også vedrørende betalte annoncer /affiliate links.

Virksomheder der får udgivet annoncørbetalte artikler er ansvarlig for, at virksomheden har ophavsret for teksterne, i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning. Virksomhedens tekster / indlæg må ikke krænker tredjemands rettigheder, herunder ophavsret til grafik, tekst og billeder.

Overdragelse af rettigheder

Når en virksomhed får udgivet en artikel / blogindlæg indestår virksomheden for følgende:

  • virksomheden skal have ophavsret til de tekster og billeder / materiale, der leveres til husoghavemagasin.dk / Hebo Group ApS samt retten til at benytte og udgive materialet der er beskrevet i disse betingelser. Alle tekster billeder samt grafik, der leveres, er nøjagtige, aktuelle, sande, og fyldestgørende.

Hebo Group ApS forbeholder sig retten til at udgive tekster / artikler / billeder / grafik på andre relevante hjemmesider uden dit skriftlige eller mundtlige samtykke.

Du gøres opmærksom på, at det følger af ophavsretsloven, at det kun er tilladt at citere en offentliggjort tekst el.lign., hvis dette sker ”i overensstemmelse med god skik og i det omfang, som betinges af formålet”. Det er IKKE tilladt at kopiere andres materiale ind i din artikel.

Ophavsretlig beskyttelse Som udgangspunk bør du altid antage, at det du ser eller læser på denne besøgte hjemmeside, er beskyttet af ophavsretlig beskyttelse, medmindre andet er skriftlig angivet. Tekster, billeder og andet udgivet materiale på denne hjemmeside må kun gengives / bruges i henhold til disse betingelser. Hebo Group er ikke ansvarlig for indholdet på  annoncørbetalte artikler her på hjemmesiden

Billederne og tekst tilhører enten annoncøren eller Hebo Group og bruges med forudgående tilladelse. Det er ikke tilladt at bruge disse billeder, medmindre andet er skriftligt aftalt. Enhver brug af billeder, tekst og andet udgivet materiale kan krænke ophavsretslovgivning.

Brug af hjemmesiden og de råd der gives i artiklerne er for egen risiko. Hverken annoncøren eller Hebo Group,  er ansvarlig for indirekte, direkte, hændelige eller følge skader, der måtte ske efter de råd der er givet på hjemmesiden. Annoncøren og Hebo Group kan ikke gøres erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab, som følge af din adgang til eller brug af hjemmesiden.

Ligeledes hverken annoncøren eller Hebo Group er heller ikke ansvarlig for, virus eller skader der kan inficerer din pc, tablet, telefon eller computer og påtager sig derfor ikke erstatningsansvaret, på grund af din brug af hjemmesiden eller hvis du downloader tekster, billeder eller andet materiale fra hjemmesiden.

Annoncøren og Hebo Group kan ikke holdes ansvarlig for tab der er sket på baggrund af en opfattet anbefaling.